Privacybeleid - Organized Balances

Carpe Diem: pluk de dag.
Geloof in jezelf, investeer in je eigen toekomst en geluk.
Organized Balances
Ga naar de inhoud
Privacybeleid

Ik ben ervan bewust dat u vertrouwen stelt in Organized Balances. Ik zie het dan ook als mijn verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laat ik u weten welke gegevens ik verzamel als u mijn website gebruikt, waarom ik deze gegevens verzamel en hoe ik hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo begrijpt u precies hoe ik werk.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Praktijk Claire Verbruggen Organized  Balances. U dient zich ervan bewust te zijn dat Praktijk Claire Verbruggen niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.
Praktijk  Claire  Verbruggen respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u  mij verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Het gebruik van verzamelde gegevens

Gebruik van de diensten van Organized Balances.
Wanneer u zich aanmeldt op onze contactpagina vragen ik u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om uw vraag te kunnen beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde computers en sticks van Praktijk Claire  Verbruggen. Ik zal deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar Claire  Verbruggen  verzendt, is het mogelijk dat ik die berichten bewaar. Soms vraag ik u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op  eigen beveiligde computers en sticks van Praktijk Claire Verbruggen.  Deze gegevens worden  niet gecombineerd met andere persoonlijke gegevens waarover ik beschik.
Claire Verbruggen verzamelt gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat ik mijn diensten hierop kan afstemmen.

Doeleinden
Claire  Verbruggen verzamelt of gebruikt geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij ik van tevoren uw toestemming hiervoor heb verkregen.

Derden
De informatie wordt niet met derden gedeeld.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.

Vragen en feedback
Claire Verbruggen  controleert regelmatig of zij aan dit privacybeleid voldoet. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met mij opnemen via de mail info@organizedbalances.nl of telefonisch Claire  Verbruggen  06- 22490643

Terug naar de inhoud