Over Claire - Organized Balances

Carpe Diem: pluk de dag.
Geloof in jezelf, investeer in je eigen toekomst en geluk.
Organized Balances
Ga naar de inhoud
Over Claire Verbruggen

Claire is een professional die met passie haar vak uitoefent. Een vak waarvoor zij, na 15 jaar in het bedrijfsleven gewerkt te hebben, bewust heeft gekozen. Een vakvrouw die zich heeft gespecialiseerd in voor haar belangrijke thema’s, onder andere arbeid en rouw. Zij heeft ruime ervaring in het vak zorgmanagement en re-integratieadvieswerk, zowel uitvoerend als adviserend.
Ook is zij vertrouwenspersoon voor bedrijven en organisaties. Zij kan begeleiding en coaching bieden aan medewerkers die te maken hebben met vormen van Psychosociale Arbeidsbelasting (pestgedrag, werkdruk, discriminatie, (seksuele) intimidatie en agressie en geweld) en integriteitsschendingen (o.a. fraude en diefstal).

Haar motto is:


Geloof in jezelf, investeer in je eigen toekomst en geluk.

De passie van Claire is anderen te helpen bij het nadenken over hun talenten en over wat ze willen en ze te begeleiden bij het ontwikkelen van toekomstperspectief. Zij ondersteunt ze bij keuzes maken zodat ze uiteindelijk op een verantwoorde wijze naar de top van de Mount Everest kunnen klimmen met een adembenemend uitzicht.

Haar loopbaan heeft tot nu toe ook altijd die prachtige uitdagingen gehad. Zij wilde van jongs af aan een eigen bedrijf.

Haar carrière startte zij als inkoper van tin in de import en export. Daarna is zij werkzaam geweest in de wijkverpleging in Den Haag. Hier heeft zij geleerd op creatieve wijze problemen op te lossen en raakte zij geïnteresseerd in managementproblematieken. Zij heeft 11 jaar als zorgmanager bij een grote thuiszorgorganisatie gewerkt. Naast haar werk heeft zij zich geschoold tot maatschappelijk werker. Vanuit haar managementfunctie werkte zij samen met bedrijfsartsen, bedrijfsverpleegkundigen en bedrijfsmaatschappelijk werkers. Uiteindelijk is zij via dat netwerk bij een grote landelijke arbodienst in dienst getreden als re-integratieadviseur en heeft zij dit werk 15 jaar met veel plezier gedaan. Zij ondersteunde en inspireerde medewerkers tijdens hun ziekte of bij verlies van hun geliefden of baan. Erg mooi werk!

Na haar werk bij deze grote landelijke arbodienst heeft zij de post-hbo-opleiding tot Effortless Coach afgerond. Uiteindelijk heeft zij de droom om voor zichzelf te beginnen op 57-jarige leeftijd waargemaakt en heeft zij haar bedrijf vormgegeven. Zij wil graag mensen op hun gemak stellen, de ‘bruistablet’ voor mensen zijn, mensen vitaliseren en ze leren te genieten van hun baan en vooral van het leven!

Met veel plezier helpt zij mensen een duidelijk beeld te krijgen van wat zij écht willen, een persoonlijk ideaalbeeld dat inspireert. Dit beeld zorgt voor enthousiasme en geeft daarmee de kracht om stappen te zetten richting een inspirerende baan, opleiding, nieuw vakgebied of verandering in het professionele en/of privéleven.

Contact

Telefoon:
06-22490643

E-mail:
Info@organizedbalances.nl

Post:
Grote Vos 28
2692 GM 's-Gravenzande

Registratie NOBCO:
130916-VP-96

Registratie AP:
m00002376

KvK:
55882501
Terug naar de inhoud